Frišov Eko portal :: Spremnici

Skupljanje starih baterija - spremnici

Frišovi spremnici za stare baterije

Sukladno propisima iz zaštite okoliša i gospodarenja otpadom, stare baterije moraju se odvojeno skupljati od komunalnog otpada kako bi se sve vrijedne sirovine iz njih mogle ponovno recikliranjem iskoristiti.

Kao ovlašteni skupljač i oporabitelj baterija i akumulatora, FRIŠ d.o.o. sklopio je Ugovore o suradnji s mnogim tvrtkama, komunalnim poduzećima, trgovinama i odgojno-obrazovnim ustanovama.

Spremnici za skupljanje otpadnih baterija čije pražnjenje osigurava tvrtka FRIŠ doo, nalaze se u svim KTC, SPAR i LIDL  trgovinama u Hrvatskoj, a skupljanje redovito vršimo i u mnogim drugim trgovinama.

Friš d.o.o. pokrenuo je projekt FRIŠKO - Skupljajmo zajedno stare baterije u koje se svake godine uključuje sve više osnovnih i srednjih škola kao i dječjih vrtića. Svakoj uključenoj ustanovi FRIŠ d.o.o. osigurava adekvatan spremnik kao i edukativne materijale.

Ako i vi imate stare baterije ili akumulatore koje treba zbrinuti, slobodno nas nazovite! Rado ćemo vas uputiti na najbližu lokaciju na kojoj će vam FRIŠ-ovi suradnici izaći u susret!

 

Pitamo vas...

Vodite li brigu o odlaganju štetnog otpada na pravo mjesto?